Sunday, August 31, 2008

Simplu

"Fericirea este ca o minge de fotbal... Toata viatsa alergam dupa ea, insa cind se apropie ii dam cu piciorul. Eu insa vreau sa fiu portar, sa o prind in bratse si sa nu ii dau drumul..."
Exista asa momente in viatsa cind spui ca gata, aici este acel ceva pe care l-am cautat si pe care l-am visat atita timp. Exista asa momente in care iti dai seama ca totul este perfect, ca totul este exact asa cum ai dorit, ca este atit de bine.... Si vrei sa nu mai treaca acele momente pentru ca nu stii daca vor mai veni.

Fericirea este un lucru simplu. Trebuie numai sa vrei sa o simtsi, sa iti deschizi inima si bratsele si sa primesti ceea ce iti ofera viatsa. Trebuie sa lasi trecutul in urma si sa iei o gura noua de aer, trebuie sa nu ai frica de noi provocari si trebuie sa iti asumi anumite riscuri. Trebuie sa recunosti ceea ce simtsi si sa faci ceva ca visul tau sa devina realitate. Nu trebuie sa gindesti, caci nu mereu exista acea logica pe care o cautam involuntar cind lucrurile ne ies de sub control. Trebuie sa ai incredere in ceea ce simtsi, trebuie sa uiti de tot ce a fost inainte, trebuie ai rabdare sa cunosti si sa gasesti putere sa luptsi. Nu trebuie sa gindesti ci trebuie sa simtsi. Pentru ca nu mereu exista logica.

Nu, nu este greu. Da, este chiar simplu sa iubesti. Este foarte usor sa te lasi invaluita de bratele celui ce te fac sa te simtsi cea mai speciala, cea mai dorita si cea mai iubita. Este foarte usor sa zimbesti sub privirea celui ce te mingiie usor cu rasuflarea sa. Este foarte usor sa inchizi ochii si sa nu te gindesti la nimic, iar apoi sa ii deschizi si sa vezi o stea cazatoare. Iti pui o dorintsa? Da, sa fii atit de fericita mereu....

6 comments:

Viorel Chihai said...

Ce simplu pare totul.... Iubim ca sa fim iubiti :)
Tot ce e simplu e frumos si invers....

Roxanchik said...

de la natura insa am acest dar de a complica lucrurile. incerc insa sa vad simplitatea lor si sa nu ma panichez atita cind vine vorba de terenuri noi. pina nu incerci marea u degetul nu ai de unde sa stii de e rece sau calda.

Unknown said...

Fears, fears, fears.....

adinusa said...

ma dai! che bello. sincer ma bucur.

da bine, hai odata aci. i need love as well:P

Anonymous said...

mmm..
ce frumos :)

ian asculta cintecu ista: [rupe]
http://www.badongo.com/cfile/7762540

Roxanchik said...

viorel : he who fears nothing, loves nothing

adinusa: avem muuulte de povestit

jeka: multsumesc !