Friday, April 18, 2008

Intrebari fara raspuns


Astazi este o zi cu soare care a inceput destul de ciudat date fiind evenimentele de ieri seara. Pina la urma nu s-a intimplat nimic, insa toate cele ce au avut in interiorul meu m-au cam dat peste cap - nici pina acum nu stiu cum ma simt in legatura cu toate astea. Stiu doar ca nu ar trebui sa ma afecteze in asemenea hal, insa, ma afecteaza. Asta e. Pot eu face oare ceva?Nu. Deci evit aceste ginduri si ma stradui sa ma bucur de soarele mult asteptat si de somnul bine meritat.

Da, ieri imi puneam intrebari.
Cum se face ca unele persoane itsi ramin prieteni si itsi ramin dragi chiar si daca nu le-ai vazut de 3 ani? Ce este aceasta afectsiune pe care o simtsim fatsa de prietenii nostri, fie ei departe, fie ei straini deja, fie ei diferitsi ?
Cum se face ca ne maturizam atit de repede, sau atit de incet? Cum e posibil sa fii atit de iresponsabil si atit de matur in acelashi timp? Cum se face ca nu vezi decit atunci cind este prea tirziu gravitatea greshelii comise?
Cum se face ca parerea ta despre tine rareori reflecta realitatea? Te ajuta oare arogantsa in viatsa, este oare o metoda de a te proteja de vorbele rele si de frustrarea unei erori?
Cum se face ca ambitsia este deja cea mai mare calitate, iar omenia s-a coborit in clasament cu vreo 1o pozitsii? Cum se face ca nu se mai apreciaza bunatatea si sinceritatea, iar naivitatea este considerata nestiintsa, deci slabiciune?
Cum se face ca este normal sa mintsi si sa insheli?
Cum se face ca invidia deja este inevitabila si nu ai unde te ascunde de ea?
Cum se face ca la fiecare colts apar tentatsii si deci este o lupta continua de a le rezista?
Cum se face ca in viatsa deja nu mai conteaza armele pe care le folosesti, ci cistigul?
Cum se face ca jumatate din viatsa o petrecem asteptind?Asteptind sa ploua, asteptind sa fie soare, asteptind sa fie liniste, asteptind sa fie zgomot, asteptind singuratatea, asteptind un semn de viatsa?
Cum se face ca acele mici bucurii ale vietsii sunt pina la urma sunt cele ce ne fac sa incheiem ziua cu un zimbet? Cum se face ca ne dam seama atit de tirziu ca oricit de mult nu am cauta fericirea, fericirea este in noi?

3 comments:

ana said...

se face ca se numeste viata. si de aici un pas pana la un infinit de nuantze ..

apropo de nuantze ..cat de bine arata blogul vechi in haine noi 8->

adinusa said...

i agree with anna..blogu arata super:)
and about the topic..se face ca se face..sometimes u cant help it

Roxanchik said...

da, am skimbat caci pina acum imi parea ca nu ii ajunge ceva :) acum ma declar multsumita.... pentru moment....

cit despre intrebari, off, cite inca mai sunt in plus la astea !!!! si toate fara raspuns....