Monday, July 21, 2008

When in Italy.... (4)


De la prea mult stat la soare, iti apar idei. Mie imi apar si fara, insa mai ales dupa o zi in care nu fac nimica visarea cu ochii inchisi ( din cauza soarelui) pe plaja fierbinte sub un soare de amiaza devine o ocupatsie interesanta . Ideile sunt care mai bune, care mai rele, insa kestia e ca nu iti poti da seama care este care.


In aceasta vacantsa am descoperit multe adevaruri, si am multe de invatsat. Insa sunt tentata sa las totul asa cum este, pentru ca chiar daca vad ca asa cum sunt eu nu este bine, nu prea am mare chef sa ma schimb,in linii mari, caci nu as mai fi eu. Ceea ce trebuie sa invats insa este sa joc nitsel teatru, sa fiu mai ipocrita si cel mai important, sa cred ca sunt centrul universului. Urasc alintatura si miorlaiala, insa aceste tactici aplicate persoanelor potrivite pot aduce rezultate surprinzatoare. NU trebuie sa fii femeie independeta si emancipata, caci astfel un barbat nu isi vede locul linga tine, el trebuie sa vada ca tu ai nevoie de el si ca fara el mori. Astfel doar va veni, caci se va simtsi necesar si util. Trebuie sa te smiorcai caci asa sunt femeile, se alinta iar barbatii le fac pe plac si astfel din nou, se simt utili si importantsi. Daca insa te descurci si singura, asa si vei ramine- singura. Trebuie sa rizi la orice gluma asa si sa pari foarte interesata mereu de ceea ce zice si de ceea ce face, sa nu il critici niciodata si sa ii lasi destula libertate, insa in acelasi timp sa il tsii linga tine. Nu este complicat in teorie, insa in practica...

O alta kestie la care ma gindeam este ce faci cu prietenia fata-baiat. Adica iarasi ma gindesc la aceeasi chestie despre care am mai discutat. De data asta insa ma concentrez pe aspectul “apa la moara”. Daca stii ca o persoana din cercul tau de prieteni nu este indifferent fatsa de tine, desigur ca in momentele cind te simtsi singura sau doar cind ai nevoie sa te simtsi bine, il (o) folosesti. Caci acea persoana va face totul pentru tine si deci tu esti avantajat(a). Pacat insa, caci este o persoana la care te duci doar cind ai nevoie. Iar persoana aia nu te va refuza niciodata, te imbratsiseaza si te saruta, va simtsiti bine impreuna insa… stie ca este pe putsin timp. Totusi nu poate rezista. Prefera sa il (o) folosesti decit sa nu vii la el (ea) deloc. Sau cine stie, poate are sperantsa ca totusi nu este totul pierdut iar tu iti vei da seama intr-un final ca el (ea) este persoana de care ai nevoi si pe care ai iubit-o mereu insa din cauza ca aveai frica sa nu te atashezi prea mult ai preferat sa tsii distantsa. Dada, amush.
Intrebarea mea este, ce drept avem noi sa ii folosim? Ce drept avem noi sa le facem rau? Si sa ni se faca rau, la rindul nostru?

1 comment:

adinusa said...

daca ideile astea ti-au venit in vacantza, in special a 2a parte de post, ma simt vizata. si te-as ruga sa expand.