Monday, February 11, 2008

Naivitate

Sa shtii cu sigurantsa ca soarele va rasari si myine shi sa ii zimbesti ca raspuns pentru caldura sa, sa crezi ca stelele cazatoare implinesc dorintse, sa vezi eclipsa ca intilnirea amoroasa intre luna shi soare. Sa il asteptsi pe Mosh Craciun, sa savurezi piinea de la iepurash.
Sa te pazesti de pisica neagra, sa nu atingi puii de ryndunica de sub acoperishul casei mari a bunicii, sa te ascunzi in pod de Baba Hyrka shi sa ai frica de intuneric shi de bau bau...

Sa visezi cu ochii deschisi
, sa crezi ca tot ce se face se face spre bine, sa fii optimist, sa crezi in dreptate, sa fii deschis si sincer, sa nu ai motive ascunse, sa ai incredere in oameni, sa crezi in nevinovatsie pina la dovada contrariului, sa ajutsi dezinteresat, sa faci un bine, sa fii cinstit, sa urasti ipocrizia, sa fugi de arogantsa, sa te intrebi de ce oamenii ishi fac rau unul altuia fara motiv, sa crezi ca mai exista oameni buni la inima in lume, sa crezi in prietenie shi in dragoste, sa faci cadouri din suflet, sa crezi in miracole, sa iubesti si sa speri.... frumusetse. inocentsa. naivitate.


No comments: