Wednesday, February 6, 2008

Cod de Conduită în Discoteci


Cap I. Preambul.
Acest cod de conduita are menirea de a stabili anumite reguli shi principii generale shi particulare aplicabile la orice ora in incinta oricarui local specializat dotat cu aparatura audio cu voltaj ridicat, in care se servesc bauturi alcoolice shi / sau se disipeaza fum de tsigara sau de alta natura. Scopul prezentului cod este reglementarea comportamentului in incinta shi in afara acestor localuri, de a stabili drepturile shi obligatsiunile celor ce frecventeaza regulat, ocazional sau ofera prezentsa unica in cluburi de noapte, shi de a asigura buna desfashurare a activitatsilor din interior.

Cap. II. Dispozitsii Generale.

Art.1 Intrarea in localurile galagioase ce cad sub incidentsa prezentului cod preceda achizitsionarea / obtsinerea prin ale metode a permiselor de intrare. Daca clubul ales ofera intrare sau o alta facilitate in modalitate gratuita, se prezinta la destinatsie unanim in intervalul de timp ce permite fructificarea oportunitatsii.
Art. 2. Odata inauntru, se analizeaza atent imprejurimile, decorul interior, claritatea, calitatea shi volumul muzicii, cantitatea de substantse fumigene shi diversitatea contingentului.
Art. 3. Nu se zaboveste prea mult la intrare pentru a nu bloca circulatsia. Se ocheste un spatsiu mai liber shi in shir indian grupul se prezinta la locatsia stabilita. Se lasa la intrare toate gindurile negre, toate problemele reale shi sau / stupide shi sau / auto-create.
Art. 4. Cluburile de noapte nu sunt destinate discutsiilor serioase sau a conversatsiilor de orice fel. In acest scop exista fumoarele amplasate in apropiere shi toaletele.
Art. 5. Discotecile sunt in proportsie de 80% frecventate de persoane cu intelect scazut, principii macho, egou extraordinar, idei discriminatorii shi porniri exhibitsioniste shi / sau violente. Odata identificatsi, aceshti indivizi sunt evitatsi in mod sistematic.
Art.6. Populatsia feminina nu frecventeaza astfel de localuri fara prezentsa masculină ce se asigură că sexul slab shi frumos ramyne inocent, senin shi voios.

Cap. III. Drepturi shi Obligatsii.
Art. 1 . In incinta localului nocturn se ofera dreptul la distractsie nelimitata ce se desfashoara pe un spatsiu limitat. De cele mai multe ori, multitudinea de persoane straine din jur ce nu calculeaza corect spatsiul de care dispun shi violeaza distantsa minima prevazuta de legi nescrise, fac acest lucru accidental, insa partea lezata are dreptul sa ii ofere agresorului o privire rautacioasa in masura daunelor cauzate.
Art. 2. In cazul poluarii fonice de tipul " Prodigy" sau a altor piese muzicale cu contsinut degradant shi discriminatoriu, nu se da vina pe DJ, ci i se iarta temporara lipsa de inspiratsie shi se paraseste cu calm localul. Fiecare local este dotat cu terasa / spatiu aerisit, pentru a oferi un refugiu adecvat de la fum / galagie / persoane insistente. Spatsiul mentsionat este izolat fonic, in el se fumeaza activ shi / sau este dotat cu dispozitive din lemn sau metal, cu sau fara speteaza cu destinatsie de odihna pe care pot sa stea de la 1 la n persoane in dependentsa de marimea scaunelor, nivelul alcoolemiei shi volumul candidatsilor.
Art. 3. Pretsurile la bar sunt destul de piperate, de aceea bauturile alcoolice se consuma preferabil inaintea intrarii, sau nu se consuma deloc. Daca insa totushi se simte necesitatea unei bauturi, lichidul achizitsionat se imparte in mod egal intre totsi membrii grupului insotsitor.
Art. 4. Pe toata durata aflarii in incinta localului se abtsine de la aruncarea gunoaielor in afara lokurilor cu destinatsie reciclatorie, pentru ca exista riscul ca aceeashi persoana sa fie deranjata de obiectul abandonat anterior.
Art.5. Obiectele personale nu se lasa fara supraveghere pentru a minimiza riscul sustragerii de catre partsi tertse dubioase. In mod normal, populatsia feminina ishi plaseaza obiectele de valoare intr-un singur recipient, sigurantsa caruia este asigurata pe rind de catre totsi membrii grupului.
Art.6. Se asigura buna distractsie a tuturor membrilor grupului prin mishkari repetitive, mimici haioase shi actsiuni corp-la-corp.

Cap. IV. Dispozitsii finale shi tranzitorii.

Art. 1. Localul se paraseshte doar dupa acceptul unanim al tuturor membrilor.
Art. 2. Se decide in timp util asupra modului de transportare spre lokurile de reshedintsa shi se analizeaza punctele de tangentsa shi diferentsele traiectoriilor propuse. In dependentsa de acestea, se elaboreaza un plan de circulatsie care favorizeaza persoanele social vulnerabile (cele de sex feminin shi cele vizibil shi real supra-obosite) care se pune in actsiune cit mai repede posibil.
Art.3. Deplasarea catre incaperile dotate cu piese de mobilier plane shi orizontale cu destinatsia somn se efectueaza in pashi rapizi, fara mofturi, shi fara comentarii sau intrebari inutile de genul " mai este mult pina la Javotte? "

Acest Cod a fost elaborat in conformitate cu cele observate de catre realizatoare in diverse ocazii. Aceasta versiune nu este cea finala, se accepta sugestii si propuneri.



No comments: