Wednesday, October 15, 2008

Neclar

Citeodata este bine sa lasi lucrurile sa mearga de la sine, caci tu, nestiind foarte bine de ce se joaca uneori viatsa cu tine intr-un mod atit de dur, ai putea sa faci anumite gresheli ireversibile, in cazul dat "non-creative" si mai degraba stupide. Cred totusi ca tot ce se face se face spre bine, chiar daca este foarte greu uneori sa acceptsi anumite lucruri si sa treci peste acele evenimente dupa care vrei sa faci uz de terapia anti-stres. ----------------->
Exista situatsii in care sa fii responsabil inseamna sa iei o decizie, alteori insa, trebuie sa o eviti pe cit de mult posibil pentru ca timpul ishi are si el efectul sau asupra anumitor probleme. Si nu, in cazul dat aminarea solutsiei nu este calea cea mai usoara, pentru ca te maninca zi de zi statutul de problema deschisa - in aceste cazuri se bea cafea cu lapte condensat si se relaxeaza sub cintecele demult uitate a The Killers si 3 Doors Down.
Stiu ca imi pun aceasta problema in mod gresit. Stiu ca nu am o abordare corecta si deci ma chinui sa gasesc acel echilibru intre linistea sufleteasca si bunastarea inimii. Ma las influientsata de factori externi insa evitarea acestora imi fac mai mult rau decit bine. Deci astept. Astept sa se faca miine, caci nu aduce anul cit aduce ceasul. Si sper. Visez. Cred.

No comments: