Friday, February 15, 2008

Dorintse



Does time change things, or do we have to change them ourselves?

Starea gazoasa se caracterizeaza printr-un haos total, printr-o ceatsa densa ce din cauza vizibilitatsii reduse lasa loc imaginatsiei. In aceasta stare, strategia este in curs de dezvoltare. Nu stii ce vrei, sau shi mai rau, nu vrei nimic - ceea ce te face sa itsi petreci zilele intr-o stare de meditatsie profunda, sa activezi in regim de pilot automat shi gasesti tot felul de scuze pentru pasivitatea ta - odihna de la o perioada mai zbuciumata, re-descoperirea eu-lui, gasirea raspunsului la intrebari existentsiale, etc. Paranoia, izolare, indiferentsa.
Dupa condensare, ce de obicei are lok in urma unui impact agresiv shi dureros cu realitatea, se trece la starea lichida, caracterizata prin mishkare, voiciune, neliniste, zbucium. Shtii ce vrei, insa nu shtii cum sa obtsii ceva - lichidul ia forma vasului in care este pastrat - mobilitate, curiozitate, ambitsie, dorintsa, determinare, hotarire. Se analizeaza diverse scenarii, se fac studii de caz, cercetarea pietsii, se experimenteaza si se alege un set de actsiuni ce constituie tactica, shi deci se ajunge la starea solida - shtii ce vrei, shtii ce sa faci, forma este deja stabilita, go for it !


"Be careful what u wish for, coz one day u may get it". Daca intr-adevar itsi doresti ceva, pina la urma reushesti. De aia intrebarea care trebuie pusa este nu daca se poate face ceva, ci daca merita facut. Nu exista vint prielnic pentru vasul ce nu shtie in care port sa intre. Eu shtiu foarte bine incotro ma indrept, shtiu foarte bine unde vreau sa fiu, shi shtiu shi cum se ajunge acolo. Insa sunt intr-o stare latenta la moment:) Imi astept condensarea:)

PS. de azi au incuiat ushile de la piano -1. Deja una din cele 3 posibilitatsi de intrare incognito in Javotte a disparut....

No comments: