Thursday, January 31, 2008

Ce, unde, cum ?

Dimineatsa ma trezesc cu un sunet ciudat de care imi dau seama abia dupa ce incepe a suna melodia telefonului inca o data... deskid okii, nu e soare nici azi, insa exista sperantsa sa iasa. e o zi ca oricare alta, cu nori, cu ceatsa, cu zgomot de tramvaie, cu motociclete shi cu sunetul alarmei din camera vecina... Nu se aude muzika rock - Giuseppe nu e, a plecat ieri acasa pe 10 zile.... ca shi de altfel jumatate din studentsi.
Ma trezesc alene, e tyrziu insa imi permisesem sa dorm mai mult dat fiind faptul ca ieri am sarbatorit finisarea examenelor la OldFashion, international week - USA... in proces am scapat de toate gyndurile negre insa am obtsinut pe haine shi in par miros de tsigara, pe care il suport numai de la anumite persoane, dintre care una Giuseppe mentsionat mai sus, in fatsa caruia insa nu scap nici o ocazie sa zik ca " il fumo uccide "
Viatsa unui student la Bocconi dupa ce a finisat examenele shi asteapta cu nerabdare rezultatele decurge linistit, fara stres shi mari probleme... dimineatsa vine pulitszie daca seara nu a fost afishata pe usa ta o foitsa cu cuvintele ce te lasa sa dormi neintrerupt pina la amiaza in ziua urmatoare " no riasetto, grazie.. "... pentru a adauga credibilitate, se adaoga inca un biletsel " yes, i am sure ! ".... pe la 12-13 vine shi foamea shi deci infloreste gyndul de a pleca la mensa - lokul in care se aduna totsi cei flamynzi pentru a impartsi mika bucurie a vietsii - a impartsi e spus metaforik, mincarea nu se imparte, se imparte numa bucuria ;)
Financial Times, oare ce se mai intimpla in lume? Frauda de milioane la Societe Generale, comentarii asupra activitatsilor lui Bush in calitate de preshedinte, planuri de constructsii, omogenizarea politicilor Bancilor, minimizarea tarifelor roaming in spatsiul UE.... Retsete de succes, oameni realizatsi, shi prognoza meteo ;)
De ar fi ushor, ar face-o totsi. Obstacolele sunt ceea ce vede omul cind ishi ia okii de la scopul sau.... Important e ca in the meanwhile, sa nu uitam sa fim oameni.

No comments: